Livsstil

Trending:


Tidligere Ap-politiker Sara Benedikte Nilsen viser fram milliardær-livet i Storbritannia: – Ikke motivert av penger

Sara Benedikte Nilsen satt i bystyret for Arbeiderpartiet. Nå viser hun fram livet med milliardær-forloveden i London.


Moxnes mener regjeringen skroter luftvern-anbefaling

Rødt-leder Bjørnar Moxnes anklager forsvarsminister Bjørn Arild Gram for å ha gitt opp forsvarskommisjonens anbefaling om å styrke luftvernet raskt.


Kronesmell for Spania-pensjonist Odd (84): – Dramatisk

Drømmen om å pensjonere seg i Spania har blitt vesentlig dyrere. – Mange kjenner det på kroppen.


Nytt supermakrokamera med Wi-Fi

Nå kan du forstørre og fotografere selv de minste detaljer som ikke det menneskelige øye engang er i stand til å oppfatte. Supermakrokameraet tar deg mye nærmere enn selv de mest profesjonelle objektiver kan klare.


Nikki, vandrer i regnet med kosedyret sitt i munnen etter eierens død: reddet

Nikki, en kjærlig schæferhund, opplevde en rørende historie som beveget mange menneskers hjerter. Etter at den eldre eieren hennes gikk bort, ble den søte hunden alene, men hun fant sin egen måte å takle sorgen på. Nikki begynte å vandre rundt i gatene og tiltrakk seg oppmerksomheten til naboene, som prøvde å hjelpe henne. Heldigvis ble Nikki reddet og fant en ny familie som ga henne kjærlighet og omsorg. Denne ekstraordinære historien viser kraften i hengivenhet og resiliens hos dyr, og hvordan det å knytte seg til et spesielt objekt kan bli en kilde til trøst i vanskelige tider.


Signalfeil på Sørlandsbanen

En signalfeil på Vegårshei fører til at Sørlandsbanen søndag formiddag er stengt mellom Nelaug og Neslandsvatn i Agder.


Guro Tvedten tar et oppgjør med ukulturen: – Nå flytter jeg til en øde øy

– Vi har stolt på at dette er veien til det gode liv.


Mann i bar overkropp gikk rundt med kniver

En mann er pågrepet og arrestert i Hamar sentrum.


Fallulykke i utdrikningslag i Bamble: Zipline falt ned

Nødetatene har fått melding om en ulykke i en aktivitetspark i Bamble der en zipline har falt ned fire-fem meter under et utdrikningslag.


Har du fått hakeslepp av varselet? Derfor er det for godt til å være sant

Hvis du har sjekket Yr.no, kan det være at du har sperret opp øynene av langtidsvarselet. Men 30 grader i deler av landet er trolig ikke helt realistisk.


To biler målt til 172 km/t i 80-sone i Gol

Natt til søndag har flere bilførere mistet førerkortet etter å ha kjørt svært fort. I Gol ble to unge førere målt til over 170 kilometer i timen.


Biri: Støyklager etter biltreff – rundt 200 biler på stedet

Politiet måtte lørdag kveld rykke ut til Biri i Gjøvik kommune etter flere klager om støy fra et biltreff.


Person hentet opp av vannet i Oslo – pågår livreddende førstehjelp

Det pågår livreddende førstehjelp etter at en person ble hentet opp av vannet ved Frognerkilen i Oslo.


Maya, en 3000 år gammel "motorvei" oppdaget midt i skogen

En bokstavelig talt utrolig oppdagelse kommer fra Sør-Amerika, nærmere bestemt fra territoriene som en gang tilhørte mayaene, en av de tre store prekolumbianske sivilisasjonene sammen med inkaene (Peru) og aztekerne (Mexico). I territoriet mellom dagens Guatemala og Mexico er det faktisk oppdaget et enormt nettverk av "motorveier". Komplekset av veier og broer kan dateres så langt tilbake som 3000 år, og forskerteamet som gjorde oppdagelsen, sammenlignet det i betydning med oppdagelsen av de egyptiske pyramidene. Det anslås at "motorveien" fortsetter i hundrevis av kilometer og passerer innom rundt 417 gamle mayabosetninger. For denne oppdagelsen ble det brukt en ny teknologi kalt lidar, en avansert type radar som avslører tilstedeværelsen av skjult tett vegetasjon, noe som resulterer i rekonstruktive 3D-bilder.


Politiet om voldsepisode i Lillestrøm: Skulle kjøpe noe

En kvinne ble slått bevisttløs i Lillestrøm sentrum lørdag kveld. Det skal ha dreid seg om uenighet knyttet til et kjøp, ifølge politiet.


Falt i vannet - alvorlig skadet

En person er sendt til sykehuset etter å ha blitt hentet opp fra sjøen i Oslo. Politiet takker nå de frivillige som fikk vedkommende opp på land.


Northern Ocean slått både på topp- og bunnlinjen. Inntekter for kr361.27M overskred konsensus om kr330.42M(+9.34%). EPS av $-1.00 overskred konsensusestimatet for $-2.35(+57.57%).

Northern Ocean slått både på topp- og bunnlinjen. Inntekter for kr361.27M overskred konsensus om kr330.42M(+9.34%). EPS av $-1.00 overskred konsensusestimatet for $-2.35(+57.57%).Northern Ocean slått både på topp- og bunnlinjen. Inntekter for kr361.27M overskred konsensus om kr330.42M(+9.34%). EPS av $-1.00 overskred konsensusestimatet for $-2.35(+...


Kilder: Møte i Opec+ kan gi ytterligere oljekutt

Møtet mellom Opec og andre store oljeeksportører i helgen kan munne ut i kutt på opptil 1 million fat per dag, opplyser kilder til nyhetsbyrået Reuters.


Ghislaine Maxwell frykter gjengjeldelse etter å ha sladret på to voldelige innsatte

Maxwell nekter å bruke dusjene og trenger daglig eskortering vakter i fengselet.


Ransforsøk i Lillestrøm – ung kvinne slått i hodet med planke

To unge menn er pågrepet etter at en ung kvinne ble utsatt for et ransforsøk med en kjøkkenkniv og slått i hodet med en planke i Lillestrøm.


Argentinsk toppkamp stoppet etter dødsulykke på tribunen

Kampen mellom den argentinske serielederen River Plate og Defensa y Justicia ble natt til søndag stanset etter at en supporter falt fra en høyde og døde.


Zaineb Al-Samarai stemt fram som ny idrettspresident – slutt for Berit Kjøll etter fire år

Zaineb Al-Samarai tar over som norsk idretts øverste sjef. Hun tok sittende president Berit Kjøll i tingvoteringen i Bergen.


Brann ved sporet rammer trafikken på Gjøvikbanen

Brann ved toglinjen mellom Gjøvik og Jaren skaper problemer for reisende på Gjøvikbanen lørdag ettermiddag.


Tenåringer kastes ut av kjøpesentrene i USA

I generasjoner har kjøpesentrene vært samlingspunkt for USAs ungdom. Nå nektes de adgang uten å ha med seg verge flere steder.


Redningsaksjon iverksatt etter at to båter har kollidert under en bro på Askøy

Nødetatene har iverksatt en redningsaksjon i forbindelse med at to båter har kollidert under Askøybroa utenfor Bergen. Skadeomfanget er ukjent.


Morsomme katter som får deg til å smile

Hvis du elsker katter og er på jakt etter en dose katteglede, har du kommet til rett sted. Dette fotogalleriet er dedikert til de fantastiske pelskledde skapningene som befolker hjemmene våre og gir oss øyeblikk av ren glede. Med alt fra morsomme grimaser til morsomme positurer er disse 14 kattene klare til å fange oppmerksomheten din og få deg til å smile. Vi har plukket ut de morsomste og mest finurlige øyeblikkene for å gjøre dagen din litt mer katteaktig og bekymringsløs. Uansett om du er katteelsker eller bare er ute etter en pause fra hverdagens stress, vil dette fotogalleriet få deg til å føle deg vel og sette pris på den komiske og sjarmerende siden ved disse ekstraordinære dyrene. Du vil oppdage en rekke ulike raser og personligheter, men alle har én ting til felles: evnen til å få deg til å smile. Gjør deg klar til å fordype deg i en verden av ren kattemoro!


Person sparket og slått i Trondheim – blødde fra hodet

Natt til lørdag har en person blitt sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold i Trondheim sentrum.


Mann varetektsfengslet etter å ha blottet seg flere ganger i Bergen sentrum

En mann i 60-årene er varetektsfengslet i fire uker for gjentatte episoder med blotting, tyveri og skadeverk i Bergen sentrum.


Politiet advarer mot telefonsvindlere som utgir seg for å være politi

Mange folk i Møre og Romsdal har blitt oppringt fra noen som utgir seg for å være politi som ber etter kontoopplysninger. Politiet advarer mot svindel.


Oransje farevarsel om skogbrannfare i Sør-Norge

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel om skogbrannfare på oransje nivå for deler av Østlandet, Agder og sørlige del av Rogaland.


Ny alkoholstudie vekker oppsikt: – Urealistisk

Alkoholstudien vekker reaksjoner både i Sverige og Norge. Nå kan nulltoleranse bli aktuelt i Norge.


Norske overmennesker i Sveits?

De som har tjent seg aller rikest i Norge, liker ikke Norge. De tar pengene de har tjent i Norge med seg til Sveits og gjør det de kan for å beskrive landet vårt på en særdeles negativ måte.


Savnet fallskjermhopper funnet i live i Nordland

En fallskjermhopper ble meldt savnet etter et hopp over Ramberg i Lofoten i Nordland lørdag kveld. Etter en større leteaksjon ble vedkommende funnet i live.


USA mener Kina gjorde «utrygg manøver» i Taiwanstredet

Kina gjorde en «utrygg manøver» med et en marinefartøy nær et amerikansk skip på vei gjennom Taiwanstredet, ifølge det amerikanske forsvaret.


Spesialenheten om Åmot-skyting: Mann ble skutt i beinet av politiet – ikke livstruende skadd

Mannen som ble skutt av en polititjenesteperson i Åmot i Buskerud natt til lørdag, ble truffet i beinet. Spesialenheten har satt i gang etterforskning.


Alle barn er kriminelle

Elin Ørjasæter går i den klassiske fellen med å behandle barn som voksne.


To pågrepet etter knivstikking i Bergen

To personer er pågrepet etter at en ung mann natt til søndag ble knivstukket i Bergen sentrum. Skadeomfanget er ikke kjent.


Bane Nor ser på mulighetene for togstopp ved Polarsirkelen

SJ Norge har tatt initiativ til å få til et togstopp for Nordlandsbanen ved Polarsirkelsenteret. Bane Nor sier de ser på mulighetene for å få det til.


Skogbrann ved eldresenter i Oslo – kan være spredningsfare

Nødetatene har rykket ut etter melding om en skogbrann på Mortensrud ved Kantarellen eldresenter i Oslo.


Tre menn til sykehus etter ATV-ulykke

Tre menn er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke med en ATV i Skien natt til søndag.


Indisk minister: – Personer med ansvar for togulykken er funnet

Indias jernbaneminister sier at årsaken til togulykken er avdekket, og at de har funnet fram til personene som hadde ansvaret for at to passasjertog sporet av.


Kjøll smiler tross valgnederlag: – Angrer ikke på noe

Berit Kjøll var godt forberedt på valgtapet i Bergen, men skal ikke gi seg i idretten ennå. Nå venter styreverv og mer familietid.


Person fikk tre i hodet på Tvedestrand

Nødetatene har rykket ut til Gjesøysundet på Tvedestrand etter melding om en person som skal ha fått et tre i hodet.


Idretten vil ha tiltaksplan mot økonomiske barrierer

BERGEN (VG) Idrettstinget sier søndag ja til et forslag om å utarbeide en nasjonal tiltaksplan mot økonomiske barrierer i idretten.


Saddam Husseins megayacht: fra den mest luksuriøse juvelen i havet til et vrak brukt til piknik

Opp ned i en elv i det sørlige Irak ligger det rustne vraket av en yacht som har tilhørt Saddam Hussein. Al Mansur var et symbol på Saddams rikdom og makt da den ble bygget på 1980-tallet. I dag besøkes det av turister og fiskere som klatrer om bord i vraket for å ha piknik og drikke te.Det er en 120 meter lang megayacht designet for havseilas. Den ble bygget av det tidligere Wärtsila-verftet i Finland og ble levert i 1983.I 2003, noen uker før den amerikanske invasjonen, beordret Saddam selv at yachten skulle overføres til havnen i Basra for å beskytte den mot angrep. Det var imidlertid et forgjeves forsøk, for Al Mansur ble kraftig bombet under et angrep 27. mars 2003. Siden falt yachten i unåde og begynte sakte å kantre på siden.


Politiet etterforsker alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet i Agder etterforsker en alvorlig voldshendelse i Kristiansand. En person er sendt til sykehus, men er ikke livstruende skadd.


Milliardær arrangerte egen død (?)

Gikk mangemilliardæren under jorda med sin russiske elskerinne – eller omkom han i en skiulykke?


Båtkollisjon utenfor Bergen – ikke meldt om skadde

To båter kolliderte med hverandre under Askøybroa utenfor Bergen lørdag ettermiddag. Det er ikke meldt om personskader.


Person hentet ut av brennende bygg i Raufoss – uvisst om flere er i bygget

En person er hentet ut av et bygg i brann i Raufoss sentrum lørdag ettermiddag. Det er uvisst om det befinner seg flere inne i bygget.


Al-Samarai gratuleres av statsministeren: – Dyktig og modig

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) ser fram til samarbeidet med Zaineb Al-Samarai etter at hun ble valgt til ny idrettspresident.