STOR AKSJON I SENTRUM: TRE PERSONER INNBRAKT ETTER AT EN PERSON BLE FUNNET DøD

Stor aksjon i sentrum: Tre personer innbrakt etter at en person ble funnet død

Saken oppdateres.

BERGEN (BA): To ambulanser og fire politibiler er på en adresse i Bergen sentrum. En drone sirkulerer over bygården.

– Politiet er her i forbindelse med en livløs person, sier Rune Vedeler, innsatsleder i Vest politidistrikt til BA.

Stasjonssjef ved Bergen sentrum politistasjon, Lars Morten Lothe, forteller til BA at de dro til adressen mandag i forbindelse med en velferdssjekk da de fant den livløse personen.

– Velferdssjekk er noe vi gjør om vi er bekymret for velferden til en person, altså om vi tror at noen trenger hjelp. Her var det en som trengte hjelp, sier Lothe.

Han ønsker ikke å si hva som utløste velferdssjekken, og ikke gi kjønn eller alder på personen. Foreløpig er ingen mistenkt eller siktet i saken.

– Jeg må komme tilbake til detaljene, sier Lothe.

To personer påført håndjern

BA er på stedet. Det er sendt opp drone og politiet har vært inne på adressen. Noen av politifolkene har kommet ut av bygget med skjold.

Politiet tok med seg en mann iført håndjern inn i et ventende utrykningskjøretøy. Litt senere ble også en ung kvinne iført håndjern satt inn i en politibil. Etter en stund ble begge bilene kjørt bort fra stedet.

Politiet snakker også med flere folk på stedet.

En drone har blitt sendt opp i luften over stedet. Foto: Eirik Hagesæter

Rettelse: BA skrev først at politiet hadde tatt med seg en person fra stedet, på et tidspunkt der han fortsatt satt i et utrykningskjøretøy på stedet. Rettelsen ble gjort 1123.

2023-11-20T11:06:15Z dg43tfdfdgfd