AP-POLITIKER ANMELDT FOR MILLIONUNDERSLAG – ERKJENNER FORHOLDET

Mannen er politianmeldt av Lier Arbeiderparti og en lokalorganisasjon i LO, ifølge VG. Avisen skriver mandag at vedkommende har erkjent forholdet og lagt alle kortene på bordet. Han samarbeider fullt ut med både organisasjonene og politiet, ifølge forsvareren.

– Denne saken bunner i svært vanskelige personlige forhold, men min klient forstår alvoret i saken og er forberedt på å ta konsekvensene av sine handlinger. Klienten er svært fortvilet over å ha misbrukt den tilliten som er blitt vist til vedkommende gjennom mange år i både LO og Arbeiderpartiet, sier mannens forsvarer, advokat Kim Ellertsen i Elden advokatfirma, til NTB.

Omfanget er så langt ikke kjent, men det skal dreie seg om et betydelig beløp, bekrefter Ellertsen. Hans klient har gitt uttrykk for lettelse over å ha blitt avslørt og formidlet at han nå vil bidra til å opplyse saken så godt han kan.

– Vårt mål er å håndtere situasjonen på en ryddig og ansvarlig måte. Vi samarbeider med politiet og vil bidra til en rettferdig etterforskning av hendelsen, uttaler leder Per Arne Bredesen i Lier Ap i en pressemelding.

2024-05-06T11:08:45Z dg43tfdfdgfd