Reise

Trending:


Rallyet på Sardinia byr på følelser og spektakulære bilder: her er de!

Racerkjørere kjemper mot hverandre på den vakre øya.


Argentinsk toppkamp stoppet etter dødsulykke på tribunen

Kampen mellom den argentinske serielederen River Plate og Defensa y Justicia ble natt til søndag stanset etter at en supporter falt fra en høyde og døde.


Milliardær arrangerte egen død (?)

Gikk mangemilliardæren under jorda med sin russiske elskerinne – eller omkom han i en skiulykke?


Saddam Husseins megayacht: fra den mest luksuriøse juvelen i havet til et vrak brukt til piknik

Opp ned i en elv i det sørlige Irak ligger det rustne vraket av en yacht som har tilhørt Saddam Hussein. Al Mansur var et symbol på Saddams rikdom og makt da den ble bygget på 1980-tallet. I dag besøkes det av turister og fiskere som klatrer om bord i vraket for å ha piknik og drikke te.Det er en 120 meter lang megayacht designet for havseilas. Den ble bygget av det tidligere Wärtsila-verftet i Finland og ble levert i 1983.I 2003, noen uker før den amerikanske invasjonen, beordret Saddam selv at yachten skulle overføres til havnen i Basra for å beskytte den mot angrep. Det var imidlertid et forgjeves forsøk, for Al Mansur ble kraftig bombet under et angrep 27. mars 2003. Siden falt yachten i unåde og begynte sakte å kantre på siden.


Ghislaine Maxwell frykter gjengjeldelse etter å ha sladret på to voldelige innsatte

Maxwell nekter å bruke dusjene og trenger daglig eskortering vakter i fengselet.


Selskaper dedikert til innovasjon innen medisinsk teknologi Inneholder amerikanske aksjer.

Den enestående COVID-19-pandemien forstyrret verdens største næringer, men den medisinske teknologisektoren har gått gjennom taket og har kjempet mot pandemiens effekter. Hvordan ta bedre investeringsbeslutninger i denne dynamiske sektoren? Selskaper på denne listen er dedikert til å utvikle forstyrrende og innovative medisinske teknologier og produkter. Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Brann ved sporet rammer trafikken på Gjøvikbanen

Brann ved toglinjen mellom Gjøvik og Jaren skaper problemer for reisende på Gjøvikbanen lørdag ettermiddag.


Indisk minister: – Personer med ansvar for togulykken er funnet

Indias jernbaneminister sier at årsaken til togulykken er avdekket, og at de har funnet fram til personene som hadde ansvaret for at to passasjertog sporet av.


Elizabeth Holmes har meldt seg til 11 års fengselsstraff

Tek-gründeren som ble dømt for bedrageri, trer nå inn i fengselslivet i Texas.


Person hentet opp av vannet i Oslo – pågår livreddende førstehjelp

Det pågår livreddende førstehjelp etter at en person ble hentet opp av vannet ved Frognerkilen i Oslo.


De mest populære aksjene for sirkulær økonomi i 2023 Inneholder amerikanske aksjer.

Rask vekst i verdens befolkning har ført til store utfordringer for jordens miljø og tilgang til ressurser. Heldigvis er en ressurs som er ubegrenset innovasjon, og mange selskaper utvikler geniale måter å redusere, gjenbruke og resirkulere. Selskaper på denne listen viser vei til en sirkulær økonomi. Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Farene ved gjeldstaket: Undersøke den dummeste funksjonen i amerikansk lov.

Denne listen undersøker selskaper som er berørt av gjeldstaket, et trekk ved amerikansk lov som krever at kongressen stemmer separat om regjeringen vil betale sine regninger. Den hevder at gjeldstaket er et farlig og unødvendig trekk, og at selv et kort brudd kan føre til en resesjon. Den ser også på to ukonvensjonelle taktikker som har blitt foreslått for å gjøre gjeldstaket ugyldig, og hvorfor de neppe vil lykkes. I siste instans argumenterer...


To biler målt til 172 km/t i 80-sone i Gol

Natt til søndag har flere bilførere mistet førerkortet etter å ha kjørt svært fort. I Gol ble to unge førere målt til over 170 kilometer i timen.


Mann i bar overkropp gikk rundt med kniver

En mann er pågrepet og arrestert i Hamar sentrum.


Gjør CTC permanent.

Representant Ilhan Omar (D-Minn.) har foreslått to lovgivningsmessige tiltak som kan være til nytte for millioner av amerikanske familier, inkludert en garantert inntekt på $ 1.200 per måned for voksne og $ 600 per måned for barn, og en universell barnetrygd på opptil $ 4.000 per barn under 5 år. Minnesota foreslår også å utvide statens barneskattekreditt til familier som tjener mindre enn $ 50.000, og gir dem $ 1000 per barn. Selv om det...


Moxnes mener regjeringen skroter luftvern-anbefaling

Rødt-leder Bjørnar Moxnes anklager forsvarsminister Bjørn Arild Gram for å ha gitt opp forsvarskommisjonens anbefaling om å styrke luftvernet raskt.


Ransforsøk i Lillestrøm – ung kvinne slått i hodet med planke

To unge menn er pågrepet etter at en ung kvinne ble utsatt for et ransforsøk med en kjøkkenkniv og slått i hodet med en planke i Lillestrøm.


Kilder: Møte i Opec+ kan gi ytterligere oljekutt

Møtet mellom Opec og andre store oljeeksportører i helgen kan munne ut i kutt på opptil 1 million fat per dag, opplyser kilder til nyhetsbyrået Reuters.


Er Kina på vei mot en total kollaps? analysere politiske, økonomiske og demografiske trender.

Denne listen over selskaper som er berørt av potensialet for en total kollaps av Kina, politisk, økonomisk og demografisk. Den undersøker landets massive militære, dets jerngrep på folket, dets store mengde amerikansk gjeld, dets avhengighet av eksport, dets aldrende befolkning og dets ettbarnspolitikk. Den ser også på de potensielle konsekvensene av en kinesisk kollaps på verdensøkonomien, og spådommene til den geopolitiske analytikeren Peter...


Beste hvetelagre å se på blant fortsatte geopolitiske spenninger og forsyningsmangel Inneholder amerikanske aksjer.

De pågående geopolitiske spenningene og forsyningsmangel har ført til en kraftig økning i hveteprisene, noe som gjør hvetelagre til en varm vare. Men med så mange aksjer å velge mellom, kan det være vanskelig å velge vinnere. Vi har samlet en liste over selskaper som eksperter mener vil tjene mest på hveteprisøkningene. Denne listens ytelse beregnes på en like vektet metode.


Redningsaksjon iverksatt etter at to båter har kollidert under en bro på Askøy

Nødetatene har iverksatt en redningsaksjon i forbindelse med at to båter har kollidert under Askøybroa utenfor Bergen. Skadeomfanget er ukjent.


Tre menn til sykehus etter ATV-ulykke

Tre menn er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke med en ATV i Skien natt til søndag.


Kronesmell for Spania-pensjonist Odd (84): – Dramatisk

Drømmen om å pensjonere seg i Spania har blitt vesentlig dyrere. – Mange kjenner det på kroppen.


Idrettstinget vil ha tiltaksplan mot økonomiske barrierer

Idrettsstyret får i oppgave å komme med nasjonale grep som skal bekjempe økonomiske klasseskiller. Det ble vedtatt på tinget i Bergen.


Person fikk tre i hodet på Tvedestrand

Nødetatene har rykket ut til Gjesøysundet på Tvedestrand etter melding om en person som skal ha fått et tre i hodet.


Fallskjermhopper funnet i live i Lofoten

En fallskjermhopper ble meldt savnet etter et hopp over Ramberg i Lofoten i Nordland lørdag kveld. Etter en større leteaksjon ble vedkommende funnet i live.


Person sparket og slått i Trondheim – blødde fra hodet

Natt til lørdag har en person blitt sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold i Trondheim sentrum.


Vladimir skyter egne landsmenn: – Føler ikke noe annet enn rekylen

– Alle som er påvirket av propagandaen på en eller annen måte, og kommer med våpen til vårt broderland, ser jeg på som ondskap, sier Vladimir fra den russiske motstandsgruppen «Russisk frivillighetskorps».


USA mener Kina gjorde «utrygg manøver» i Taiwanstredet

Kina gjorde en «utrygg manøver» med et en marinefartøy nær et amerikansk skip på vei gjennom Taiwanstredet, ifølge det amerikanske forsvaret.


Fra robotikk til nanoteknologi nærmer neste industrielle revolusjon seg. Lær om toppinvesteringer i den fjerde industrielle revolusjonen. Inneholder amerikanske aksjer.

Den fjerde industrielle revolusjonen (4IR) er preget av fusjonen av de digitale, biologiske og fysiske verdener, samt den økende utnyttelsen av ny teknologi. Det representerer en grunnleggende endring i måten vi lever, jobber og forholder oss til hverandre på. Det er et nytt kapittel i menneskelig utvikling, muliggjort av ekstraordinære teknologiske fremskritt i forhold til den første, andre og tredje industrielle revolusjonen. Verdipapirer i...


Biri: Støyklager etter biltreff – rundt 200 biler på stedet

Politiet måtte lørdag kveld rykke ut til Biri i Gjøvik kommune etter flere klager om støy fra et biltreff.


Alle barn er kriminelle

Elin Ørjasæter går i den klassiske fellen med å behandle barn som voksne.


Tenåringer kastes ut av kjøpesentrene i USA

I generasjoner har kjøpesentrene vært samlingspunkt for USAs ungdom. Nå nektes de adgang uten å ha med seg verge flere steder.


Fallulykke i utdrikningslag i Bamble: Zipline falt ned

Nødetatene har fått melding om en ulykke i en aktivitetspark i Bamble der en zipline har falt ned fire-fem meter under et utdrikningslag.


To pågrepet etter knivstikking i Bergen

To personer er pågrepet etter at en ung mann natt til søndag ble knivstukket i Bergen sentrum. Skadeomfanget er ikke kjent.


Politiet om voldsepisode i Lillestrøm: Skulle kjøpe noe

En kvinne ble slått bevisttløs i Lillestrøm sentrum lørdag kveld. Det skal ha dreid seg om uenighet knyttet til et kjøp, ifølge politiet.


Jacobsen tordnet på idrettstinget: – Har tatt gleden ut av det vi er så glad i

Astrid Uhrenholdt Jacobsen kom med et hjertesukk på talerstolen foran valget av idrettspresident. Hun misliker det hun har sett den siste tiden.


Mann alvorlig skadd i voldshendelse i Kristiansand

En mann ble natt til søndag fraktet til sykehus etter en alvorlig voldshendelse i Kristiansand. Så langt er ingen pågrepet etter hendelsen.


Person knivstukket i Bergen sentrum

En person er knivstukket i Bergen sentrum natt til søndag. Ingen personer er pågrepet i saken. Skadeomfanget er også ukjent.


Gutt under myndighetsalder ble skutt av politiet i Åmot

Det var en gutt under myndighetsalder som ble skutt av politiet i Åmot i Modum kommune natt til lørdag. Gutten er mistenkt for trusler mot politiet.


Båtkollisjon utenfor Bergen – ikke meldt om skadde

To båter kolliderte med hverandre under Askøybroa utenfor Bergen lørdag ettermiddag. Det er ikke meldt om personskader.


Northern Ocean slått både på topp- og bunnlinjen. Inntekter for kr361.27M overskred konsensus om kr330.42M(+9.34%). EPS av $-1.00 overskred konsensusestimatet for $-2.35(+57.57%).

Northern Ocean slått både på topp- og bunnlinjen. Inntekter for kr361.27M overskred konsensus om kr330.42M(+9.34%). EPS av $-1.00 overskred konsensusestimatet for $-2.35(+57.57%).Northern Ocean slått både på topp- og bunnlinjen. Inntekter for kr361.27M overskred konsensus om kr330.42M(+9.34%). EPS av $-1.00 overskred konsensusestimatet for $-2.35(+...


Maya, en 3000 år gammel "motorvei" oppdaget midt i skogen

En bokstavelig talt utrolig oppdagelse kommer fra Sør-Amerika, nærmere bestemt fra territoriene som en gang tilhørte mayaene, en av de tre store prekolumbianske sivilisasjonene sammen med inkaene (Peru) og aztekerne (Mexico). I territoriet mellom dagens Guatemala og Mexico er det faktisk oppdaget et enormt nettverk av "motorveier". Komplekset av veier og broer kan dateres så langt tilbake som 3000 år, og forskerteamet som gjorde oppdagelsen, sammenlignet det i betydning med oppdagelsen av de egyptiske pyramidene. Det anslås at "motorveien" fortsetter i hundrevis av kilometer og passerer innom rundt 417 gamle mayabosetninger. For denne oppdagelsen ble det brukt en ny teknologi kalt lidar, en avansert type radar som avslører tilstedeværelsen av skjult tett vegetasjon, noe som resulterer i rekonstruktive 3D-bilder.


Falt i vannet - alvorlig skadet

En person er sendt til sykehuset etter å ha blitt hentet opp fra sjøen i Oslo. Politiet takker nå de frivillige som fikk vedkommende opp på land.


Signalfeil på Sørlandsbanen

En signalfeil på Vegårshei fører til at Sørlandsbanen søndag formiddag er stengt mellom Nelaug og Neslandsvatn i Agder.


Ny alkoholstudie vekker oppsikt: – Urealistisk

Alkoholstudien vekker reaksjoner både i Sverige og Norge. Nå kan nulltoleranse bli aktuelt i Norge.


Person hentet ut av brennende bygg i Raufoss – uvisst om flere er i bygget

En person er hentet ut av et bygg i brann i Raufoss sentrum lørdag ettermiddag. Det er uvisst om det befinner seg flere inne i bygget.


Nytt supermakrokamera med Wi-Fi

Nå kan du forstørre og fotografere selv de minste detaljer som ikke det menneskelige øye engang er i stand til å oppfatte. Supermakrokameraet tar deg mye nærmere enn selv de mest profesjonelle objektiver kan klare.


Båt gikk rundt, åtte personer i båten

Alle åtte blir tilsett av helse på land.


Politiet advarer mot telefonsvindlere som utgir seg for å være politi

Mange folk i Møre og Romsdal har blitt oppringt fra noen som utgir seg for å være politi som ber etter kontoopplysninger. Politiet advarer mot svindel.