MEDISINSTUDENT I VEGETATIV TILSTAND ETTER ORTOGNATISK KIRURGI

Larissa Moraes de Carvalho, en ung student fra Juiz de Fora (MG), befinner seg i vegetativ tilstand siden mars 2023, etter å ha opplevd et kardiorespiratoriskt hjertestans som følge av en ortognatisk kirurgi.

Inngrepet, utført på Santa Casa de Misericórdia, hadde som mål å korrigere kjeve- og kjeveleddsfeil som hadde vært anbefalt av tannleger siden barndommen hennes.

+ Vídeo: Video avslører hvorfor Gisele Bündchen gråt under politiavhør

Umiddelbart etter operasjonen opplevde Larissa komplikasjoner og mistet bevisstheten, uten å komme tilbake siden da. Etter et års sykehusopphold får studenten nå pleie hjemme og trenger kontinuerlig assistanse, inkludert daglig fysioterapi og logopedi, ernæring og medisinering via sonde.

Ricardo Carvalho, Larissas far, fortalte til G1-nettstedet og husket dagen for operasjonen. “Vi visste at det ville være en lang operasjon, med generell anestesi, men selv mens vi ventet, tenkte jeg ikke på grusomheter.

Santa Casa de Misericórdia, kirurgen og anestesilegen involvert i saken er gjenstand for politiets etterforskning. Påtalemyndigheten i Minas Gerais, under ledelse av påtalemyndigheten Jorge Tobias de Souza, startet en etterforskning av kriminelle handlinger i september 2023 for å undersøke omstendighetene rundt Larissas nåværende tilstand.

Ifølge pasientjournalen forlot Larissa oppvåkningsrommet kl. 17.45 og ble ført til et rom. Klokka 18.02 hadde hun allerede opplevd kardiorespiratorisk hjertestans. Det 17 minutters intervallet mellom hennes avreise fra oppvåkningen og ankomsten til rommet er et av etterforskningens fokusområder, da det ikke ble rapportert om problemer i løpet av denne tiden.

Larissa lå på intensivavdelingen i en måned før hun ble overført til et sykehusrom, der hun ble værende frem til mars i år. Siden da har hun fått pleie hjemme, under forhold som krever konstant intensiv pleie, inkludert permanent bruk av bleier.

Bilder: Instagram @larissamoraess. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonen.

The post Medisinstudent i vegetativ tilstand etter ortognatisk kirurgi appeared first on Instafamosos.

2024-04-26T13:44:48Z dg43tfdfdgfd