VIDEO: DRONE øDELEGGER MåL VED HJELP AV LUFTKANON MED EN HASTIGHET På 6000 SKUDD PER MINUTT

Video: Drone ødelegger mål ved hjelp av luftkanon i ørken demonstrasjon. Bilder og video: Reproduksjon Twitter @GenAtomics_ASI

General Atomics Aeronautical Systems (GA-ASI) bekrefter at deres ubemannede flysystemer (UAS) Mojave ødela statiske mål i virkelige skarpskyttertester 13. april 2024, noe som validerer systemets relevans på slagmarken og markerer en annen milepæl for demonstrasjonsflyet.

+ Klikk her for å se videoen

GA-ASI samarbeidet med Dillon Aero for å montere to av Dillons DAP-6 Gun Pod-systemer på Mojave-flyet. Mojave gjennomførte syv passeringer i løpet av to flyvninger under demonstrasjonen, og brukte omtrent 10 000 ammunisjonskassetter mens UAS ødela en rekke mål.

+ Video: Sjelden versjon av russisk pansret kjøretøy observert i Ukraina

“Å se vår Mojave utføre denne levende ild-demonstrasjonen understreker virkelig Mojave UAS sin allsidighet og hva den kan gjøre,” sa GA-ASI-president David R. Alexander. “Mojave har evnen til å fungere som sensor, skytter og støtte, og reduserer truende miljøer og sårbarheter og beskytter menneskeliv.”

Mojave og dens evne til kort start og landing (STOL) har vakt betydelig interesse innen militære og romfartsfellesskap. Mojave er unik: et UAS med betydelig nyttelastkapasitet som kan operere på områder som tidligere ble ansett som uegnet for UAS-operasjoner. Dens evne til å starte og lande fra ubehandlede landingssteder på korte avstander, samt å operere fra hangarskip – slik det gjorde i november 2023 som en del av en demonstrasjon med Royal Navy – fanger fantasien og endrer forventningene til hvordan store ubemannede systemer kan brukes.

Den virkelige ild-demonstrasjonen fant sted på Yuma Proving Ground, Arizona, og ble finansiert av GA-ASI’s interne forsknings- og utviklingsbudsjett.

Mojave teknisk demonstrator deler felles systemer og komponenter med GA-ASI’s oppgraderte Gray Eagle 25M og gir effektivt en Gray Eagle STOL-ekspedisjonsevne. I tillegg til et vingekit-alternativ for Gray Eagle, planlegger GA-ASI en for det større MQ-9B-flyet, som inkluderer modellene SkyGuardian og SeaGuardian.

Kilde: General Atomics Aeronautical Systems. Bilder og video: Reproduksjon Twitter @GenAtomics_ASI. Dette innholdet ble opprettet med hjelp av AI og ble gjennomgått av redaksjonen.

2024-04-26T17:30:07Z dg43tfdfdgfd