BEKREFTER «ASTRONOMISK BUD» På MO SALAH

Forrige sommer var Liverpools viktigste angrepsressurs sterkt linket til exit. Saudiarabisk fotball kalte på den egyptiske landslagsspilleren, Salah skulle være sommerens prestisjesignering. Verken Liverpool eller toppscoreren var villig til å bidra. I etterkant har det kommet meldinger om størrelsen på buden som ble lagt på bordet, det dreide seg selvfølgelig om milliarder. Nå bekreftes fremstøtet fra saudiarabisk hold.

Steven Gerrard, Jordan Henderson, Firmino, Mané. I 2023 var det altfor mange av Liverpools tidligere og aktive storstjerner som hoppet på det saudiarabiske pengesporet. For Liverpool-supporterne må det ha vært en lidelse å se den ene, etter andre ta dette valget. Dette hos en klubb med Jürgen Klopp som manager, mannen som i en årrekke hadde kritisert klubbene og spillerne som kun styres av penger.

LES: Lamine Yamal er den yngste målscoreren i EM-historien

Forrige sommer og i vinter var det Mo Salahs tur. Var planen.

Saudi-Arabias sportsminister, Abdulaziz bin Turki Al Faisal, forteller til Reuters at enorme summer sto på spill.

– Vi fikk en uttalelse fra klubben (Al-Ittihad) om at det var et ønske om å signere Mohamed Salah. Summen (budet) var selvfølgelig astronomisk, bekrefter sportsministeren/prinsen.

Astronimisk.

ENGELSKE KLUBBER: Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet

Likevel sto Liverpool imot fristelsen. På vegne av all verdens Liverpool-supporterne sier vi «Takk!». Også Mo Salah til saudiarabisk fotball, det ville ha blitt for mye.

Alt du trenger å vite: Nederland – England

2024-07-10T08:24:08Z dg43tfdfdgfd